måndag 18 maj 2009

Kycklingspett på grillen

I helgen var det grillning på Tegelön, goda saker som blev godare ihop. Halloumi, majskolvar, små ugnsgrillade tomater, fuskrisotto och kycklingspett.



Ingredienser till fuskrisotton
- Råris (jag använder Frebacos, god och klar på 10 minuter)
- Bönor gärna olika sorter
- Pesto
- Färsk ruccola
- Olivolja
- Salt och peppar

Ingredienser för pensling av kycklingspetten
- Olivolja
- Citronpeppar
- Hackad persilja
- Färsk pressad vitlök
- Salt och peppar

Och tydligen har vi börjat med bordsplacering på våra famljemåltider!

2 kommentarer:

  1. Fuskrisotto? Är det som en rissallad?

    SvaraRadera
  2. Ja det kan man väl säga. Det är alla de där ingredienserna ihopblandade och med lite olja och kryddor på. Mest ris men lite sallad i också. Jag tycker att det gör riset lite roligare just till sånt som grillat.

    SvaraRadera