onsdag 20 maj 2009

Rödspätta med citronsmör

Åhh vad det är gott med färsk stekt fisk, att det sen luktar fisk hemma i dagar får jag leva med. Enklast möjliga var det i kväll, smörstekt rödspätta med potatismos. Till det hade vi lite smällt smör med pressad citron och dill i.

3 kommentarer:

  1. Supertrevligt! Har du testat kajpsmör till stekt fisk? Vet inte om den finns på fastlandet men den gotländska skogslöken står tydligen mogen bland raukar och träd just nu.

    SvaraRadera
  2. Hallå där! Var håller du hus? Bloggtorka eller mycket att stå i? Jag har haft fullt upp och dessutom njutit av det fina vädret!

    SvaraRadera
  3. Njae, jag har börjat jobba lite och det har blivit sittande med jobbet på kvällarna när annars bloggade.

    Men vi äter ju mat så jag har en del rätter som jag inte har hunnit lägga upp än, det kommer med andra ord lite i omgångar.

    Trevlig helg,

    elin

    SvaraRadera