lördag 30 maj 2009

Currykyckling

Den här gjorde jag lite på samma sätt som jag gör Paprikás csirke och det blev väldigt gott.


Ingredienser (för 4 personer)
- 2 stora kycklingfiléer
- 1 gul lök
- curry (pulver, inte pasta)
- matlagningsgrädde
- lätt creme fraiche

Hacka löken och bryn den i lite smör eller olja. Häll i curry och låt det värmas, häll på lite vatten så att curryn inte bränns. Koka ner vätskan och häll på mer, upprepa en gång till om du har gott om tid. Lägg sen i kycklingen, puttra tills den är klar. Häll i lite matlagningsgrädde och lite lätt creme fraiche tills såsen blir lagom krämig.

3 kommentarer:

  1. Tack för tipset! Testade receptet idag och det blev jättegott!

    SvaraRadera
  2. Jag la till ett halt rivet äpple bland löken, blev riktigt smarrigt :)

    SvaraRadera
  3. det här funkar ju fan inte

    SvaraRadera