Den här gjorde jag lite på samma sätt som jag gör Paprikás csirke och det blev väldigt gott.

Ingredienser (för 4 personer)
- 2 stora kycklingfiléer
- 1 gul lök
- 1 gul lök
- curry (pulver, inte pasta)
- matlagningsgrädde
- lätt creme fraiche
- lätt creme fraiche
Hacka löken och bryn den i lite smör eller olja. Häll i curry och låt det värmas, häll på lite vatten så att curryn inte bränns. Koka ner vätskan och häll på mer, upprepa en gång till om du har gott om tid. Lägg sen i kycklingen, puttra tills den är klar. Häll i lite matlagningsgrädde och lite lätt creme fraiche tills såsen blir lagom krämig.
Tack för tipset! Testade receptet idag och det blev jättegott!
SvaraRaderaJag la till ett halt rivet äpple bland löken, blev riktigt smarrigt :)
SvaraRaderadet här funkar ju fan inte
SvaraRadera