tisdag 2 juni 2009

Rödspätta med cornflakes och kokos

Min kompisar Carin och Lisa pratade om fisk och hur den kan varieras för att locka små personer att gilla den mer. Vi har egentligen inget problem med det men jag nappade verkligen på deras förslag att panera i krossade flingor och kokos. Och det blev grymt gott, knaprigt och lite sött.


Ingredienser (för ca 3 personer)
- 6 spättafiléer
- 2 dl krossade cornflakes
- 1/2 dl riven kokos
- salt och peppar

Krossa cornflakes och rör ner salt, peppar och kokos. Vänd fileérna. Stek i smör och olja tills filéerna är klara. Vi åt dem med färskpoatis och en youghurt sås med sweetchilli och lime i.

1 kommentar:

  1. Här verkar det ju finnas massor med gott..
    Den här fisken lät sjukt god (och ser dessutom så smarrig ut!!)
    Ha en bra dag!
    Kram

    SvaraRadera