
Ingredienser (för 4 personer)
- Lite kallt lagat lammkött
- 2 lammkorvar
- 2 lammkorvar
- 1/2 gul lök
- 6 palsternackor
- 10 små rödbetor
- 4 dl surkål
- 6 palsternackor
- 10 små rödbetor
- 4 dl surkål
Skala, tärna och koka palsternackan. Koka rödbetorna hela i en annan kastrull. Hacka och fräs löken, strimla köttet och korven och stek det tillsammans med löken. Skala och klyfta rödbetorna när de är klara. Rör ner palsternackorna, rödbetorna och surkålen. Toppa gärna med gräddfil.
Har inte ens tänkt på att man kan röra ner surkål direkt i en rätt! Ska jag prova någon gång! Surkål är ju så gott!
SvaraRaderainte jag heller, trots stort surkålsintresse. hurra för barn som får lära sig äta surkål! bra för dem! /tant kinga
SvaraRadera