Ingredienser (för ca 4 personer)
- 500 g lammfärs
- 1/2 gul lök
- 1 vitlöksklyfta
- 1 ägg
- 4 msk hackad persilja
- salt och peppar
- 1 burk passerad tomat

Riv löken mycket fint och pressa vitlöken. Blanda samman med färsen och rör ihop med det råa ägget. Rör ner 3 msk av persiljan och krydda. Forma rätt stora bullar och stek dem i panna tills de har fått en fin yta. Häll den passerade tomaten i pannan och resterande persilja. Salta och peppra igen och tillsätt 1 dl vatten. Koka tills såsen har kokat ihop och bullarna är lagde genom helt
Det där ser rikitgt gott ut och ska testas :) Är det ok om jag lägger din blogg bland mina favolänkar?
SvaraRaderaMums :)
Mums vad gott! Jag borde också använda lammfärs lite oftare!
SvaraRadera