onsdag 25 mars 2009

Våffelfrossa


Våffeldag behöver våfflor och vi åt våra efter nässelsoppan. Vi använde vanlig våffelmix och åt dem med hallon, blåbär och grädde. Dessutom hade vi basilikasocker till som jag hittat i "Leilas middagstips" . Det är otroligt gott att ha till våfflor, fattiga riddare och även pannkakor. Sockret görs enkelt i en mortel, massera bara ihop blad från en kruka basilika med ett par matskedar socker. Sockret blir grönt och vackert och otroligt smakrikt.

3 kommentarer:

  1. MMm, det där såg jättegott ut.

    SvaraRadera
  2. Elin, nu får du ta och laga lite mat, jag behöver inspiration : )
    Har du tid med en fika i slutet av veckan?
    /Annika

    SvaraRadera
  3. Ja, herregud! Här har det varit så många middagar borta hos andra och på restaurang så det inte är sant. De få maträtter jag har lagat ligger redan upp här så inget nytt. Men jag lovar bättring till slutet av veckan!

    SvaraRadera